/ / / / / / / / / / / /   HOME   /   OVER STELLA   /   ARCHIEF   /   NIEUWS   /   EDUCATIE   /   CONTACT   /  
Sluiten X

EDUCATIE / / / / / / / / / / /

STELLA OP REIS

Stella Den Haag ontwikkelt bij elke reizende voorstelling een voorbereidende theaterworkshop. Deze wordt aan de theaters voor hun randprogramma rond de voorstelling. Stella Den Haag organiseert op verzoek ook inleidingen en gesprekken, fotoshoots of meet&greets met de acteurs na afloop van een voorstelling.

WORKSHOP PRAATJES MAKEN BIJ NIEMAND WEET NIEMAND WEET...

> LEEFTIJD: vanaf 6 jaar

> DUUR: 60 minuten

> PRIJS: €200,-

Workshop Praatjes Maken bij NIEMAND WEET NIEMAND WEET...

Wil jij leren bluffen óf ben jij al een echte praatjesmaker? Kom dan naar de workshop en doe mee aan een wedstrijdje opscheppen! Verander voor even in een blaaskaak zonder dat je je hoeft te schamen. Want er is niks mis met een beetje overdrijven… of toch wel?

TOVERWORKSHOP BIJ IN DE NESTEN

> LEEFTIJD: vanaf 6 jaar

> DUUR: 60 minuten

> PRIJS: €200,-

Toverworkshop bij IN DE NESTEN

Ontmoet prinses Sofie en leer tekenen met haar toverstiften. Luister goed naar de muziek en laat je betoveren. Kan je jouw tekening tot leven brengen? Tijdens deze workshop kan jij, en alles om je heen, veranderen in wat je maar wilt!

GRIEZELWORKSHOP BIJ DE WITTE REUS

> LEEFTIJD: van 7 jaar

> DUUR: 60 minuten

> PRIJS: €200,-

Griezelworkshop bij DE WITTE REUS

Speel een reus, een dwerg of een prinses en verzin je eigen sprookje! Toveren, vliegen, verdwijnen; alles kan tijdens deze spannende theaterworkshop. Niets is te gek. Samen fantaseren en gruwelen we erop los.