/ / / / / / / / / / / /   HOME   /   OVER STELLA   /   ARCHIEF   /   NIEUWS   /   EDUCATIE   /   CONTACT   /  
Sluiten X

ARCHIEF / / / / / / / / / / /

Facebook Digg StumbleUpon TwitThis email Print

ODE TWEE

Dit concert voor een stille drummer is een muzikale ‘theaterexplosie’ voor iedereen vanaf 9 jaar. Deze nieuwe voorstelling van Stella Den Haag is het vervolg op de muziektheatervoorstelling ODE *15-82 (2004). Te zien van 6 okt 2006 t/m 27 jan 2007 in Nederland en België, waarna de laatste voorstellingen volgden op de festivals Tweetakt en Boulevard.

Acht professionele muzikanten en acteurs brengen met ODE TWEE een spetterende muziekvoorstelling op de planken. Uniek is dat de acteurs musiceren en de muzikanten ook acteren.

ODE TWEE is een fantasievolle en muzikale belevenis, over Klaver, een jongen die nergens bij hoort. Hij zit het liefst in een doos en in zijn hoofd hoort hij de mooiste muziek. Dan staan er om hem heen ineens echte muzikanten, en barst het concert pas echt goed los…

Pers:

"Ode twee is één groot feest" "Voor het nieuwe stuk Ode twee is de theaterzaal omgetoverd tot swingend concertpodium...."
AD / Haagsche Courant 2006, Maja Landeweer

"Een doos vol gevoelens" "...binnenin deze stille drummer waait het van muziek. En van die muziek mogen we meegenieten..."
Theaterguide.nl 2006, Eric Korsten

Fotograaf: Michel Wielick