/ / / / / / / / / / / /   HOME   /   OVER STELLA   /   ARCHIEF   /   NIEUWS   /   EDUCATIE   /   CONTACT   /  
Sluiten X

ARCHIEF / / / / / / / / / / /

Facebook Digg StumbleUpon TwitThis email Print

HOOP EN GLORIE OP DE DAG VAN DE HEILIGE DRIE-EENHEID

Een genadeloos portret van een moeder en zoon verwikkeld in een strijd op leven en dood. Voor iedereen van 16 jaar en ouder. Te zien in 1999 en 2000.

HOOP EN GLORIE OP DE DAG VAN DE HEILIGE DRIE-EENHEID vertelt het verhaal van Leentje de Weerd en haar zoon Sjoerd. Sjoerd, een jongen van 28 jaar, woont nog altijd thuis bij zijn moeder. Samen slijten ze de dagen van hun uitzichtloze leven in de beklemmende huiskamer van hun woning, troost zoekend in drank en boterhammen met smeerkaas. Beiden niet bij machte iets aan hun leven te veranderen. Wanneer er op een dag een man met zijn mooie dochter naast hen komt wonen lijkt er zowel voor Leentje als voor Sjoerd hoop op een nieuwe toekomst te gloren.

Sjoerd: "Je hebt nota bene met je hele ziel en zaligheid mijn toekomst zitten uitstippelen, dat je het zure heen en weer krijgt in je strottenhoofd."

De tekst van HOOP EN GLORIE OP DE DAG VAN DE HEILIGE DRIE-EENHEID is in boekvorm uitgegeven door Uitgeverij IT&FB en onder andere te verkrijgen bij Stella Den Haag.

Fotografie: Pan Sok