/ / / / / / / / / / / /   HOME   /   OVER STELLA   /   ARCHIEF   /   NIEUWS   /   EDUCATIE   /   CONTACT   /  
Sluiten X

ARCHIEF / / / / / / / / / / /

Facebook Digg StumbleUpon TwitThis email Print

FLOPPERTJE

Stella Den Haag en Convoi Exceptionnel presenteren een onvoorspelbaar verhaal over een onhandig meisje.

FLOPPERTJE gaat over het voortdurende gevecht van peuters en kleuters met de schijnbaar vanzelfsprekende dingen om hen heen. Een fysieke en dynamische belevenis voor kinderen vanaf 4 jaar, volwassenen en alles wat daartussen zit.
Te zien van januari t/m april 2008.

In ‘Floppertje’ probeert een goedbedoelende maar onhandige kleuter zich staande te houden in het dagelijks leven. Ze smeert een boterham, knutselt of bakt een taart. Maar de spullen doen niet wat het meisje wil dat ze doen: vouwblaadjes blijven eindeloos aan vingers kleven, taartjes spatten uit zichzelf uit elkaar en pakken melk vallen vanzelf om. Hoe harder ze probeert de schade te beperken, hoe erger het wordt.

Floppertje staat voor kleuters die alles zelf willen doen. Met een voor iedereen herkenbaar thema, omdat eigenlijk alle kleuters op hun eigen manier ‘floppertjes’ zijn die heel graag willen, maar het nog niet zo goed zelf kunnen.

‘Floppertje’ is een slapstickachtige voorstelling. De muziek en de (vieze) geluiden spetteren uit de boxen terwijl de 3 acteurs, die allen het meisje spelen tegelijkertijd een dagelijks gevecht met van alles en nog wat aangaan.

Fotograaf: Michel Wielick